cultuur
en
educatie

2017
2018

Gooi en
Vecht-
streek

home >

Globe Senioren Ensemble

Uploaded_57cd59f044383_senioren ensemble

Globe Senioren Ensemble

cursusinfo

Globe Senioren Ensemble gaat weer beginnen.

 

Bij Globe CKC, de Hilversumse organisatie voor kunsteducatie, bestaat de mogelijkheid voor 55-plussers om overdag samen muziek te maken. Het Globe Senioren Ensemble speelt iedere dinsdagochtend gezellig samen onder deskundige leiding. Senver werkte actief mee om dit ensemble tot stand te brengen.

 

Op dinsdagochtend 12 september start het ensemble weer in het Muziekcentrum van de Omroep. Alle instrumenten zijn welkom. Dirigente Christine Brandenburg zoekt geschikte muziek uit die zoveel mogelijk aan ieders individuele capaciteiten aan te passen is. Diverse muziekstijlen zullen aan bod komen, van (licht)klassiek tot volksmuziek en nostalgische musicals. Ook staat voor dit seizoen een samenwerking met het Goois Ouderenkoor op het programma.

 

Praktische informatie

Op dinsdagochtend staat om 10.00 uur de koffie klaar, en van 10.30 tot 12.00 wordt er gemusiceerd. Er wordt gewerkt in twee projecten van 15 repetities, die worden afgesloten met een eindpresentatie. Ontspannen speelplezier staat voorop. Om de drempelwaarde zo laag mogelijk te houden, heeft de gemeente Hilversum wederom een subsidie verleend, waardoor de eigen bijdrage van de deelnemers zeer schappelijk geprijsd is.


Let op:

Lees ook de algemene voorwaarden onder het kopje 'algemeen'.


klik op één van de opties hieronder om een selectie te maken
leeftijd
startdatum
locatie
prijs
€ 130,- ensemble
aanmelden